top of page

Aktiviteter i området

Skjerpe Gard ligger i bygda Heskestad i Lund kommune, helt sør i Rogaland. Det er kort vei til flere sentrale steder og bysentre i regionen. I tillegg har du flere flotte turområder i nær tilknytning til hytten. Vi har lagt et fysisk kart med turtips i hytten og er gjerne behjelpelig med andre lokale tips etter ønske.  

 Avstander fra hytten

Egersund - 31 km | 29min med bil

Sokndal / Hauge i Dalane - 24km | 29min

Stavanger - 85 km | 1t 10min

Kristiansand - 150 km | 2t 10min

Flekkefjord - 43 km | 37min

Moi - 18 km | 18min

Egersund

Egersund er en koselig by med historisk trehusbebyggelse, flott sentrum med mange nisjebutikker, smakfulle restauranter og cafeer og rikt kulturliv. Den varierte og mangfoldige naturen kan du oppleve på turer i skog, mark og fjell. Den flotte kysten er nydelig å oppleve både i båt og til fots.

Les mer om Egersund på deres egne sider...

Sokndal / Hauge i Dalane

Hauge er et tettsted og administrasjonssenteret i Sokndal kommune i Rogaland. Tettstedet har 2 115 innbyggere per 1. januar 2020. Sogndalstrand, som fram til 1944 var et ladested, blir regnet som en del av Hauge i Dalane. Her har du attraksjoner som Sogndalstrand eller flotte turopplevelser som Ruggesteinen og Helleren i Jøssingfjorden

Les mer om Hauge i Dalane her...

Stavanger

Stavanger er en by og kommune i Rogaland som ligger sørvest i Norge. Stavanger er Norges fjerde største bykommune med 142 034 innbyggere (1.januar 2020).

 

Stavanger byr på koselige gater, trendy gatekunst og noen av landets beste restauranter. I tillegg har du Museum Stavanger med aktiviteter for både barn og voksne. Byen er også en super base for naturattraksjoner som Lysefjorden, verdenskjente Preikstolen og mange andre...

Les mer...

Kristiansand

I Kristiansand finner du mange spennende opplevelser - hele året. Sørlandets hovedstad er kjent som Barnas By med Dyreparken og skjærgård. I Kristiansand er det også mange konserter, kunst og matopplevelser.

Les mer om Kristiansand...

bottom of page